Bedrijfsverzamelgebouw Vroomshoop Fase II

Aan de Oostzijde van het bedrijventerrein De Vroomshoop Oost in Vroomshoop wordt, na een succesvolle eerste bedrijfsverzamelgebouw, een tweede bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd aan de straatzijde op een kavel aan de
Twentelaan. De bedrijfsunits zijn uitstekend bereikbaar via goede en ruime ontsluitingen op eigen terrein. Het gebouw wordt opgesplitst in 15 multifunctionele bedrijfsunits met verschillende oppervlaktes (vanaf 38 m2). De units worden standaard casco opgeleverd maar uiteraard is maatwerk mogelijk. De bedrijfsunits zijn elk voorzien van een eigen entree, eigen parkeergelegenheid en worden opgeleverd inclusief een handbediende overheaddeur en een separate loopdeur.

De units zijn na oplevering voorzien van een monolithisch afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m2. De voorste unit is standaard voorzien van een entresol, deze is bereikbaar middels een
trap. Optioneel is het mogelijk om van deze entresol een kantoor te maken.

De gevels zijn aan de buitenzijde voorzien van stalen beplating, bestaande uit sandwichpanelen, deze hebben een Rc waarde isolatiewaarde van 3,7 m²K/W. In de gevel wordt bij iedere unit een loopdeur en een handbediende overhead deur geplaatst. Afhankelijk van het type unit zijn de afmetingen zoals op de tekening aangegeven. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. Naast de gevels, is ook het dak geïsoleerd met dezelfde isolatiewaarde.

De units worden standaard voorzien van een meterkast met 4 groepen aslmede een CEE wandcontactdoos van 400V/16A aan de buitenzijde van de meterkast. Er worden loze toevoerleidingen voor water en elektra gelegd. De afgedopte vuilwaterafvoer is aangesloten op het gemeentelijk riool. Deze riolering wordt aangelegd in PVC. Regels omtrent de riolering zijn verder volgens de geldende voorschriften van de gemeente.


Er zijn nog units beschikbaar zie onderstaande link voor meer info 
Bedrijfshal Vroomshoop | Zoek bedrijfshallen te koop: Twentelaan fase II 7681 NE Vroomshoop [funda in business]
 

Heeft u interesse?
Schrijf u dan nu in.

 

Share our website